Stavespil (2016)


Pris 295 kr.
Bestil spillet her >>

Sæt á 5 spil: 1.295,00 kr.
Bestil 5 spil her >>

Køb Stavespil sammen med bogen Hvordan lærer mine elever at stave?
Samlet pris: 455,00 kr. (bestilles seperat)

Der tillægges porto samt et ekspeditionsgebyr på 30 kr. pr. ekspedition.


Bilag til download

1) Spilleregler
2) Pointskema
3) Lærervejledning A4

skaermbillede-2016-12-01-kl-10-28-44

STAVESPIL tager udgangspunkt i elevens aktuelle stavekompetence og udfordrer eleverne i deres nærmeste udviklingszone. På den måde danner spillet et godt fundament for, at eleverne sammen med læreren kan opstille realistiske og individuelle mål for elevernes fortsatte staveudvikling.

STAVESPIL er primært tænkt som et tilbud til 4-6 elever, der modtager holdundervisning. Spillet kan dog også anvendes til hele klasser, men det kræver, at man har flere spil til rådighed.

STAVESPIL bygger på tankerne om den inkluderende skole. Det betyder, at spillet kan spilles af alle elever, uanset hvor i staveudviklingen de befinder sig.

STAVESPIL er udformet, således at det ikke nødvendigvis er den bedste staver, der vinder. Målet er nærmere, at spillet udfordrer alle elever og danner platform for, at eleverne kan arbejde med stavning og staveudvikling og på en sjov og lærerig måde får udviklet deres stavekompetencer.

STAVESPIL indeholder opgaver indenfor områderne:

skaermbillede-2016-12-01-kl-10-35-06

STAVESPIL har baggrund i teorien om, at børns stavning gennemløber en trinvis udvikling, og at sikkerhed på ét trin er en forudsætning for, at eleven kan nå op på det næste trin i staveudviklingen.

For at få det fulde udbytte af STAVESPIL i undervisningen forudsætter det, at læreren har kendskab til teorien samt et godt kendskab til den enkelte elevs staveudvikling og ved hvilket stavetrin, eleven aktuelt befinder sig på.

Teorien er beskrevet i bogen:

Hvordan lærer mine elever at stave?

Bestiller du bogen sammen med STAVESPIL får du bogen og stavespillet for i alt 455 kr.

Vil du købe ovenstående samlede tilbud, skal du bestille stavespil og bog samtidig, men som 2 separate bestillinger.