Læsespil for børn og deres forældre (2007)


Pris 22,50 kr.

Bestil bogen her >>

Der tillægges porto samt et ekspeditionsgebyr på 30 kr. pr. ekspedition.


Bilag til download

pdf
Omtanke

pdf
Lydlege

pdf
Huske

pdf
Gåder

pdf
Fortælle

pdf
Sprogudvikling

bog_laesespil2. reviderede udgave med dobbelt så mange spørgsmål i hver kategori.

Læsespil – for børn og deres forældre er et brætspil til elever ved skolestart og deres forældre, der lægger op til fælles opmærksomhed på nogle af de vigtige forudsætninger for en god læseudvikling.

Læsespil – for børn og deres forældre er et hæfte, der hurtigt kan laves om til et brætspil. Omslagets inderside er spillepladen. Hæftets øvrige sider er dels spørgekort, der rives ud af hæftet langs de perforerede kanter. Dels er det spillevejledning og facitliste.

Læsespil – for børn og deres forældre indeholder 18 spørgsmål indenfor hver af de 6 kategorier, som vi ved er vigtige forudsætninger for elevernes skriftsproglige udvikling:

* Fortælle
* Omtanke
* Huske
* Lydlege
* Sprogudvikling
* Gåder

Ingen løftede pegefingre. Kun et sjovt spil for bør og voksne.

Læsespil – for børn og deres forældre er et hæfte, der med fordel kan uddeles ved det første forældremøde, hvor der skal tales om læsning og læseudvikling.

Læsespil – for børn og deres forældre er et hæfte til elever i indskolingen og deres forældre. På en ny og anderledes måde lægger det op til fælles opmærksomhed på nogle af de vigtige forudsætninger for en god læseudvikling.

Hæftet er på 32 sider og kan lynhurtigt laves om til et sjovt brætspil, hvor hæftets omslag udgør spillepladen. Hæftets sider er dels opgavekort og dels spillevejledning og facitliste. Hvis du har lyst til selv at lave flere spørgekort, så er der tomme skabeloner til download, hvor du kan skrive dine egne spørgsmål på bagsiden af hvert biledkort.

Prisen for hæftet er 22,50 kr. inkl. moms + ekspeditionsgebyr (25 kr.) + porto.

Rabat ved køb af:
30-99 stk.: 20 kr./stk. inkl. moms
100-499 stk.: 17,50 kr./stk. inkl. moms
> 500 stk.: 15 kr./stk. inkl. moms